Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Amenzi în cuantum de 50.000 de lei la două firme de prelucrare a lemnului din Malaia

Amenzi în cuantum de 50.000 de lei la două firme de prelucrare a lemnului din Malaia foto: hotnews.ro
Poliţiştii vâlceni au aplicat amenzi de 50.000 de lei pentru încălcării ale prevederilor Legii nr. 171/2010 şi au confiscat peste 50 de metri cubi de material lemnos. La data de 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice pe raza judeţului.

Astfel că, poliţiştii vâlceni, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au verificat două societăţi comerciale, ambele cu sediul în comuna Malaia, judeţul Vâlcea, ce au ca obiect de activitate prelucrare material lemnos.

Cu acest prilej, au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, motiv pentru care poliţiştii au sancţionat contravenţional agenţii economici cu amenzi în cuantum de 50.000 de lei şi au dispus confiscarea a 53,19 metri cubi de material lemnos, lemn rotund şi lemn de foc, speciile fag şi molid, în valoare totală de 8.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella