Amenzi în cuantum de 50.000 de lei la două firme de prelucrare a lemnului din Malaia

Amenzi în cuantum de 50.000 de lei la două firme de prelucrare a lemnului din Malaia foto: hotnews.ro
Poliţiştii vâlceni au aplicat amenzi de 50.000 de lei pentru încălcării ale prevederilor Legii nr. 171/2010 şi au confiscat peste 50 de metri cubi de material lemnos. La data de 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice pe raza judeţului.

Astfel că, poliţiştii vâlceni, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au verificat două societăţi comerciale, ambele cu sediul în comuna Malaia, judeţul Vâlcea, ce au ca obiect de activitate prelucrare material lemnos.

Cu acest prilej, au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, motiv pentru care poliţiştii au sancţionat contravenţional agenţii economici cu amenzi în cuantum de 50.000 de lei şi au dispus confiscarea a 53,19 metri cubi de material lemnos, lemn rotund şi lemn de foc, speciile fag şi molid, în valoare totală de 8.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...