Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Campania umanitară „CUTIA CU ZÂMBETE” a fost finalizată cu succes! Iepuraşul a ajuns la copiii din Ocnele Mari

Campania umanitară CUTIA CU ZÂMBETE lansată de Vocea Vâlcii şi Fundaţia Orpheus s-a încheiat. Acţiunea noastră a avut mare impact în rândul râmnicenilor, care au venit cu zecile la sediul nostru şi au donat minunate cutii cu zâmbete pentru copiii de la Centrul Petria din Ocnele Mari, dar şi la alţi copii nevoiaşi din aceeaşi localitate şi nu numai.

Acţiunea de împărţire a cadourilor donate de râmnicenii cu suflet mare a avut loc în data de 13 aprilie, la Ocnele Mari. Alături de preoţii parohi Petre Veţeleanu şi Bogdan Brădeanu, la acţiunea de împărţire a cadourilor au mai participat: consilierul local PER, Maria Bobeanu, din partea Asociaţiei “Zâmbete colorate” Antoanela Enacache şi alţi voluntari de-ai noştri. Toate cadourile strânse din partea vâlcenilor cu suflet mare au adus o mare bucurie în sufletele tuturor copiilor greu încercaţi de soartă. Mărturie stau imaginile care însoțesc acest articol.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus