Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CRUZIME în Vâlcea: Nou-născut aruncat de VIU în W.C. la Laloşu

UPDATE: Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a fost constituită astăzi, 21 aprilie 2017, o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, privind decesul unui nou – născut de sex feminin. Cercetările continuă pentru lămurirea împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

O mamă a dat dovadă de o cruzime ieşită din comun chiar după Sfintele Zile de Paşte, atunci când a decis să-şi arunce pruncul nou-născut, de viu, în toaleta din curte. Atrocitatea s-a produs miercuri, 19 aprilie a.c., în localitatea Laloşu, din judeţul Vâlcea. Necropsia a arătat că pruncul s-a născut viu. Aşadar, femeia este suspectă de pruncucidere, în cauză poliţiştii de la criminalistică Vâlcea, continuând cercetările.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus