FOTO: Cupa Primăriilor a debutat cu brio la Vâlcea

19 Apr 2017
A plouat cu goluri în prima etapă a Cupei Primăriilor Județului Vâlcea, competiție organizată de către Asociația Fair-Play Vâlcea! Cel mai spectaculos meci a fost cel dintre Primăria Măciuca și Primăria Șușani. După ce Măciuca a condus cu 7 la 2, cei de la Șușani a revenit spectaculos și a câștigat partida cu 8-7. În alte dispute, Primăria Ionești s-a impus în fața echipei din Șușani, scor 5-4, dar și în fața grupării din Măciuca, scor 3-5. Cel mai frumos gol al etapei a fost al lui Cosmin Tudor, care a trimis o minge de la jumătatea terenului direct în vinclu. Brigada de arbitrii care a condus meciurile a fost formată din Marcel Carabageac și Alexandru Colța.

Dan Nițu și Mugur Marcoianu au fost prezenți la prima etapă

"Le-am transmis telefonic primariilor, antrenorilor și delegaților dorința noastră ca pe tot parcursul competiției echipele pe care le reprezintă să dea dovadă maximă de fair-play. Înaintea disputării fiecărui meci am avut și o să avem discuții cu ei. În prima etapă care s-a disputat la Măciuca, echipele participante au respectat dorinta Asociației Fair-Play Vâlcea. Mulțumim familiei Nițu pentru super condțiile oferite la baza sportivă din cadrul complexului Forest Retreat & Spa. " a spus Dragoș Muscalu, unul dintre organizatori. La competiție a participat și Dan Nițu și Laurențiu Nițu, dar și primarul comunei Măciuca, Mugur Mărcoianu. Pentru comuna Măciuca a evoluat Elvis Nițu, băiatul lui Laurențiu Nițu.

Următoarele meciuri din Cupa Primăriilor Județului Vâlcea programate astăzi la Băbeni sunt: Gușoeni-Scundu la 17.00, Pesceana-Băbeni la 18.00, Gușoeni - Băbeni la ora 19.00 și Peșceana - Scundu la 20.00. Joi, vor fi programate următoarele meciuri: Izvorul Rece(Vaideeni)-Stroesti 17:00, Slatioara-Romani 18:00, Izvorul Rece-Romani(Horezu) 19:00 și Slatioara-Romani 20:00. Partidele se vor juca la Horezu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...