FOTO: Cupa Primăriilor a debutat cu brio la Vâlcea

19 Apr 2017
A plouat cu goluri în prima etapă a Cupei Primăriilor Județului Vâlcea, competiție organizată de către Asociația Fair-Play Vâlcea! Cel mai spectaculos meci a fost cel dintre Primăria Măciuca și Primăria Șușani. După ce Măciuca a condus cu 7 la 2, cei de la Șușani a revenit spectaculos și a câștigat partida cu 8-7. În alte dispute, Primăria Ionești s-a impus în fața echipei din Șușani, scor 5-4, dar și în fața grupării din Măciuca, scor 3-5. Cel mai frumos gol al etapei a fost al lui Cosmin Tudor, care a trimis o minge de la jumătatea terenului direct în vinclu. Brigada de arbitrii care a condus meciurile a fost formată din Marcel Carabageac și Alexandru Colța.

Dan Nițu și Mugur Marcoianu au fost prezenți la prima etapă

"Le-am transmis telefonic primariilor, antrenorilor și delegaților dorința noastră ca pe tot parcursul competiției echipele pe care le reprezintă să dea dovadă maximă de fair-play. Înaintea disputării fiecărui meci am avut și o să avem discuții cu ei. În prima etapă care s-a disputat la Măciuca, echipele participante au respectat dorinta Asociației Fair-Play Vâlcea. Mulțumim familiei Nițu pentru super condțiile oferite la baza sportivă din cadrul complexului Forest Retreat & Spa. " a spus Dragoș Muscalu, unul dintre organizatori. La competiție a participat și Dan Nițu și Laurențiu Nițu, dar și primarul comunei Măciuca, Mugur Mărcoianu. Pentru comuna Măciuca a evoluat Elvis Nițu, băiatul lui Laurențiu Nițu.

Următoarele meciuri din Cupa Primăriilor Județului Vâlcea programate astăzi la Băbeni sunt: Gușoeni-Scundu la 17.00, Pesceana-Băbeni la 18.00, Gușoeni - Băbeni la ora 19.00 și Peșceana - Scundu la 20.00. Joi, vor fi programate următoarele meciuri: Izvorul Rece(Vaideeni)-Stroesti 17:00, Slatioara-Romani 18:00, Izvorul Rece-Romani(Horezu) 19:00 și Slatioara-Romani 20:00. Partidele se vor juca la Horezu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...