INCONŞTIENŢĂ: Şofer prins în timp ce conducea, în Râmnic, cu o alcoolemie de 1,17 mg/l și fără permis

INCONŞTIENŢĂ: Şofer prins în timp ce conducea, în Râmnic, cu o alcoolemie de 1,17 mg/l și fără permis FOTO: Gorjeanul
În dimineaţa zilei de 15 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, au oprit în trafic, pe strada Antim Ivireanu, un autoturism, înmatriculat în Timiş, condus de G.N., de 58 de ani.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto au fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...