Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: A plecat să caute mingea și nu s-a mai întors! Este căutat de 3 zile

18 Apr 2017

UPDATE FOTO: Hainele bărbatului dispărut au fost găsite pe malul Oltului in apropiere de noul mall.

În sâmbăta Paștelui, în jurul orelor 18.00, un bărbat de 50 de ani, din judeţul Vâlcea, a dispărut de lângă baza sportivă de la Hidroelectrica. Practic, Mircea Mierloi a plecat înspre Olt, spre podul de fier, să caute o minge care deviase, şi nu s-a mai întors.

După meci, fotbaliştii l-au căutat, l-au sunat pe telefonul mobil, însă, acesta nu a dat nici un semn de viaţă. Abia luni, 17 aprilie 2017, s-a depus plângere la poliţie privind dispariţia bărbatului.

Mircea Mierloi era un fel de om bun la toate. La echipa de fotbal, era omul care aduna mingile și îi plăcea enorm să-și petreacă timpul lângă fotbalişti.

În viața de zi cu zi, unde era ceva de făcut, îl găseai și pe el. Ba ajuta la descărcarea mărfii la Noil, ba la Academia de’l Gusto…. Deşi era practic un om al străzii, era foarte serios şi muncitor. Oamenii îl chemau mereu când aveau ceva de făcut.

Aşadar, dacă cineva îl vede sau are informaţii despre unde s-ar putea afla, este rugat să sune la 112.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus