Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

4 VÂLCENI sunt cercetați PENAL pentru deținere de arme și muniție fără drept

14 Apr 2017
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au constatat patru infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, indisponibilizând 4 arme.

La data de 13 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe linia verificării deţinătorilor de arme şi scoaterii din circuitul civil a armelor deţinute ilegal, pe raza judeţului Vâlcea, prilej cu care au identificat 4 bărbaţi.

Este vorba de N.C., de 64 ani, care deţinea fără drept la domiciliu o armă de tir cu aer comprimat, pe care nu a depus-o la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, A.I., de 48 ani, care deţinea fără drept la domiciliu o armă de autoapărare cu proiectil din cauciuc, pe care nu a depus-o la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, N. I., de 65 de ani, care deţinea fără drept la domiciliu o armă de autoapărare, pe care nu a depus-o la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă şi S. I., de 47 ani, care de asemenea, deţinea fără drept la domiciliu o armă de autoapărare cu gaz, pe care nu a depus-o la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

Faţă de cei 4 bărbaţi din municipiul Rm. Vâlcea, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, faptă prevăzută de Codul Penal, iar armele deţinute fără drept au fost confiscate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)