Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Campania CUTIA CU ZÂMBETE, un real SUCCES

Zeci de vâlceni cu suflet mare s-au alăturat campaniei noastre CUTIA CU ZÂMBETE. Deputaţi, consilieri locali, elevi, profesori sau simplii cetăţeni, cu toţii s-au gândit la semenii lor greu încercaţi de soartă.

În data de 12 aprilie, cutiile cu daruri vor pleca spre Ocnele Mari

Începând cu data de 2 martie 2017, VOCEA VÂLCII și Fundația Orpheus din Râmnicu Vâlcea a lansat campania umanitară CUTIA CU ZÂMBETE, campanie ajunsă deja la cea de-a treia ediție. Şi de această dată, la sediul fundației s-au strâns sute de cutii zâmbitoare, cea de-a treia ediție dovedindu-se a fi de un real succes.

Cei care au dat startul strângerii de cadouri a fost viceprimarul, Carmen Preda, alături de consilierii PER. Printre aceştia s-au numărat: Maria Bobeanu, Cătălin Pană alături de elevi ai Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Diana Ionescu, Simona Ştefănescu, Stelian Nicolae și Gabi Băjan.

Şi deputatul Daniela Oteșanu, alături de câteva reprezentante ale femeilor social-democrate din Vâlcea au vizitat redacția Vocea Vâlcii pentru a contribui și ele la campania umanitară ”Cutia cu zâmbete”. Alături de Daniela Oteșanu, cu daruri pentru copii au mai venit Veronica Popescu, Lelioara Alexandrescu, Maria Ghișerel, Daniela Neacșu, Daniela Vlădulescu și Diana Deaconeasa. O altă doamna de seamă a judeţului Vâlcea care ne-a vizitat a fost subprefectul Aurora Gherghina.

Campania umanitară CUTIA CU ZÂMBETE este o campanie care vizează ajutorarea copiilor orfani, dar şi a celor proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viaţa mai uşoară. Cu ajutorul preotului Petre Vețeleanu din Ocnele Mari și anul acesta cadourile care s-au strâns vor ajunge la copiii de la Centrul Petria din Ocnele Mari, dar și la alți copiii care provin din familii nevoiașe din Ocnele Mari și Râmnicu Vâlcea.

Le mulţumim tuturor celor au contribuit la realizarea aceastei campanii de suflet!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus