Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO-VIDEO: ATENŢIE! Demolare pe Aleea Saturn din Râmnicu Vâlcea la o construcţie fără autorizaţie

11 Apr 2017
În această dimineaţă, în Râmnicu Vâlcea, a avut loc o demolare la o construcţie ridicată ilegal de către cetăţeni de etnie rromă. În urma sentinţei civile nr. 5447/29.09.2015 pronunţată de către Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în dosarul nr. 4738/288/2015, pârâtul a fost obligat să demoleze construcţia edificată pe Strada Saturn.

Proprietarii aveau posibilitatea să intre în legalitate prin solicitarea şi obţinerea certificatului de urbanism, cât şi a autorizaţiei de construire. Timp de 2 ani, până la acest moment, aceştia nu au depus diligența necesară pentru intrarea în legalitate, motiv pentru care s-a trecut la demolare. Aşadar, toţi cei care au construcţii edificate ilegal trebuie să înţeleagă că nu este de glumă cu noua conducere, şi că singura soluţie de a scăpa din astfel de situaţii este să intre în legalitate.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella