Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Metoda ESCROCHERIEI cu restul de la 100 de lei, surprinsă pe camere în RÂMNICU VÂLCEA

Despre această metodă de escrocherie am mai vorbit într-un articol anterior. Cum acționează escrocii? În primul rând aceștia cumpăra produse ieftine, pe care inițial ar vrea să le achite cu hârtii mari (bacnota de 100 de lei este cel mai des folosită). În tot acest timp țin vânzătorul de vorbă, după care se răzgândesc și spun că vor să plătească folosind bani mărunți. La final, escrocul îți va cere să îi dai restul de la cei 100 de lei. Dacă nu ai fost atent și i-ai picat în plasa tehnicilor de distragere, te va păcăli. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat în imaginile surprinse în marketul din Râmnicu Vâlcea. Nu este pentru prima oară când hoții calca acest magazin! Noi am mai prezentat două cazuri tot în același loc, însă se pare, că escrocilor nu le este frică, ori nu a ajuns la urechile lor că au de-a face cu oameni bine pregătiți și cu un sistem de supraveghere, de asemenea, bine pus la punct!

Vezi şi celelate două cazuri: Femeie în toată firea surprinsă la furat în RÂMNICU VÂLCEA! şi VIDEO: Tânăr surprins la furat în RÂMNICU VÂLCEA! Iată cum acţiona

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella