Profesorul Alexandrescu, găsit NEVINOVAT pentru infracțiunea de BRACONAJ

Conform dosarului nr. 13959/288/20166 al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, profesorul de limba engleză Radu Alexandrescu a fost găsit nevinovat pentru infracțiunea de braconaj, de care fusese acuzat alături de paznicul de vânătoare Dumitru Petrian.

Amintim că Profesorul Alexandrescu a intrat în atenţia oamenilor legii în octombrie 2015 când au avut loc mai multe descinderi în localitățile Şirineasa şi Popeşti din județul Vâlcea.

Profesorul de engleză al Şcolii cu Clasele I - VIII Nr. 2 din Râmnicu Vâlcea, Radu Alexandrescu – 65 de ani, circula cu un autoturism de teren, iar în portbagajul maşinii avea o armă de vânătoare cu glonţ, 8 cartuşe aferente acesteia, un tub cartuş percutat şi un exemplar de vânat din specia căprior femelă.

Poliţiştii vâlceni au luat imediat măsuri în acest caz, luând decizia de a-i întocmi dosar penal atât profesorului Radu Alexandrescu, cât şi paznicului de vânătoare. „În cauză vor fi continuate cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj, prevăzută de art. 42 şi 44 din Legea nr. 407/2006" – susţin poliţiştii vâlceni. Mai mult, arma profesorului de engleză a fost ridicată, iar căpriorul găsit a fost confiscat.

La doi ani distanță, profesorul Radu Alexandrescu a fost găsit nevinovat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...