VIDEO UPDATE: VÂLCEAN, REȚINUT pentru trafic și consum de droguri

05 Apr 2017
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei bărbați au fost reținuți.

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Sibiu au surprins, în flagrant delict, 3 persoane în timp ce efectuau tranzacții ilicite cu droguri de risc, într-un autoturism oprit pe raza municipiului Sibiu.

În urma verificărilor, din autovehicul au fost ridicate 2 pungi în care se aflau aproximativ 100 de grame de materie vegetală uscată, aparent ,,cannabis”, precum şi recipiente şi instrumente utilizate în activitatea ilicită (grinder, foarfece).

Cantitatea de cannabis ridicată ar fi provenit dintr-o cultură deţinută de unul dintre cei în cauză, în zona oraşului Agnita din județul Sibiu şi urma să fie comercializată în municipiul Sibiu.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, în aceeași zi, s-au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuinţele celor în cauză, în urma cărora au fost ridicate peste 100 de grame de masă vegetală, aparent cannabis.

De asemenea, au fost ridicate tulpini de cannabis, cântare electronice, dispozitive de porţionat şi mărunţit, foarfece și diverse recipiente, toate prezentând urme de fragmente vegetale de culoare verde-olive, cu miros specific canabisului.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie - aprilie 2017, cei trei bărbați ar fi procurat, transportat, oferit, vândut, distribuit și deţinut în vederea comercializării, fără drept, droguri de risc.

La data de 5 aprilie a.c., cei în cauză, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, din județele Sibiu și Vâlcea, au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii trafic de droguri de risc.

La acţiunea au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...