Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Se face sau nu şcoală în a treia zi de Paşte? Răspunsul oficial al Ministerului Educației

Se face sau nu școală pe 18 aprilie? Este întrebarea pe care și-o pun în aceste zile elevii, părinții și profesorii care nu erau siguri dacă a treia zi de Paște va fi liberă, ținând cont de faptul că pe 19 aprilie, se intră în vacanță de primăvară. Lămurirea a venit de la Ministerul Educației: ziua de 18 aprilie va fi liberă.

Ministerul Educației a precizat, într-un răspuns pentru Libertatea, că ziua de 18 aprilie este liberă pentru elevi și profesori. „În conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă din învățământul preuniversitar, în data de 18 aprilie (a treia zi de Paști), personalul didactic din învățământul preuniversitar beneficiază de zi liberă. Prin urmare, dacă respectiva zi este liberă pentru profesori, este liberă și pentru elevi. Informația a fost comunicată școlilor încă de anul trecut, imediat după aprobarea structurii anului școlar 2016-2017”.

Aşadar elevii vor avea o vacanță prelungită, care va începe de sâmbătă, 15 aprilie, și se va încheia marți, 2 mai, zi în care elevii se vor întoarce la școală.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella