Şofer prins băut la volan, CONDAMNAT la 1 an şi 8 luni de închisoare

Şofer prins băut la volan, CONDAMNAT la 1 an şi 8 luni de închisoare FOTO: ZiareLive.ro
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Drăgăşani, pe numele unui bărbat, de 64 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Prundeni, l-au depistat pe O.V., de 64 de ani, din comuna Prundeni, care a fost condamnat prin sentinţa Judecătoriei Drăgăşani, din 19 ianuarie 2017 şi rămasă definitivă prin decizia penală a Curţii de Apel Piteşti, la pedeapsa închisorii de 1 an şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În fapt, bărbatul în cauză a fost depistat de poliţiştii rutieri la data de 13 septembrie 2014, în jurul orei 17:30, în timp ce conducea un autocamion pe drumul judeţean 678 C, pe raza comunei Drăgoeşti, având o alcoolemie de 1,05 grame/litru alcool pur în sânge, acesta fiind cunoscut cu antecedente penale.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...