Cum va fi vremea de Florii şi de Paşte

Cum va fi vremea de Florii şi de Paşte Ph-online
Vremea capricioasă continuă şi la începutul lunii aprilie, iar de Florii şi Paşte, meteorologii ne anunţă că vom avea parte de instabilitate atmosferică şi precipitaţii în majoritatea regiunilor. Alternanţa zilelor deosebit de calde, chiar şi 25 de grade, anunţată în următoarea perioadă în vestul ţării, cu cele reci ne va da bătăi de cap.

De Florii şi Paşte, mercurul din termometre va urca până la 12-18 grade, dar se anunţă şi ploi, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Temperatura aerului va avea valori în apropierea mediei climatologice în cea mai mare parte a ţării, local mai scăzute în nord, nord-est şi centru.

Cantităţile totale de precipitaţii vor putea fi excedentare, cu precădere în regiunile nordice şi centrale. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 12 grade, iar minimele se vor situa între 5 şi 10 grade. Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normă în sudul şi local în vestul şi centrul ţării şi posibil mai scăzute în restul teritoriului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...