ESCROC DIN OLĂNEȘTI, mandat de arestare preventivă! Înșela cetățeni din Germania

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis de Curtea de Apel Piteşti, pe numele unui vâlcean, urmărit intenaţional, pentru înşelăciune calificată în convenţii.

La data de 31 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Olăneşti, l-au depistat pe M.B.N., de 41 de ani, din oraşul Băile Olăneşti, care era urmărit internaţional pentru contrafacerea şi semnarea în fals a 36 de ordine de plată, în numele deţinătorilor legali ai conturilor bancare, deschise sub diverse pseudonime, sume de bani aparţinând titularilor legitimi ai conturilor bancare, prejudiciindu-i pe aceştia cu peste 25.000 de euro.

Faptele au fost săvârşite în perioada 12 februarie 2011 – 26 martie 2014, pe raza mai multor oraşe din Germania, şi sunt incriminate de art. 263, art. 267 şi art. 25, toate din Codul penal german.

Poliţiştii vâlceni l-au depistat pe bărbatul în cauză şi l-au prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care, a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

În continuare, se demarează procedurile legale în vederea predării către autorităţile germane.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...