Ce sancțiune a primit, de la poliție, şoferul care s-a răsturnat cu maşina în faţă la “Lahovari”

Tânărul, elev în clasa a XII-a, a scăpat cu zile dintr-o cascadorie care putea să îi fie fatală. Din fericire atât el, cât şi sora sa geamănă, care se afla în maşină, au scăpat cu răni uşoare. De asemenea, nici celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au fost rănite.

A fost, fără voia sa, protagonistul unei cascadorii de zile mari

În data de 28 martie a.c., râmnicenii au fost martorii unui accident specatculos în urma căruia o maşină s-a răsturnat în mijlocul bulevardului Calea lui Traian, chiar în faţa Colegiului Naţional “Alexandru Lahovari”. Lipsa de experienţă a unui şofer, elev în clasa a XII-a şi-a spus cuvântul, maşina pe care a condus-o aterizând direct pe plafon. Puştiul a vrut să depăşească o coloană aflată la semafor, moment în care a lovit maşina din faţa sa şi o alta care venea de pe contrasens, după care s-a răsturnat.

Şoferul şi pasagerii unui microbuz au primit multe cuvinte de laudă din partea internauţilor

La văzul maşinii rămasă cu roţile în sus, în mijlocului bulevardului, un şofer dintr-un microbuz a sărit în ajutorul celor doi tineri ramaşi captivi în autoturism. La scurt timp, acesta a fost urmat de pasageri. Promptitudinea şi spiritul civic de care aceştia au dat dovada, au smuls multe cuvinte de apreciere din partea internauţilor. Impresionaţi de cele văzute, mulţi au declarat că îi bucură faptul că încă mai există oameni ca ei şi că merită toată aprecierea. De remarcat este faptul că pe lângă şoferul şi pasagerii din microbuz au mai sărit în ajutor şi alţi participanţi din trafic sau trecători, cu anumite excepţii....dur taxate în mediul virtual!

Din fericire, şoferul şi sora lui geamănă au ieşit singuri din maşină şi au scăpat cu răni uşoare. În urma evenimentului rutier şoferul s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 60 de zile şi cu o amendă de 875 lei. Nu s-a ales cu dosar penal, deoarece nu a fost un accident soldat cu victime.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...