Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Felicitările internauţilor la adresa şoferului şi a pasagerilor microbuzului, care au ajutat ieri în accidentul de la Lahovari

Promptitudinea şi spiritul civic de care au dat dovadă atât şoferul microbuzului cât şi pasagerii, în accidentul de ieri, produs în faţă la Lahovari au smuls multe cuvinte de apreciere din partea internauţilor. Impresionaţi de cele văzute, mulţi au declarat că îi bucură faptul că încă mai există oameni ca ei şi că merită toată aprecierea. De remarcat este faptul că pe lângă şoferul şi pasagerii din microbuz au mai sărit în ajutor şi alţi şoferi sau trecători, cu anumite excepţii....dur taxate în mediul virtual!

Iată câteva dintre cuvintele de apreciere ale utilizatorilor Facebook culese de pe pagina oficial de Facebook a Primăriei Râmnicu Vâlcea şi Vocea Vâlcii:
„Felicitări șoferului de pe microbuz!”
„Respect oamenilor care au intervenit!”
„Nu mai există omenie în lumea asta, multă sănătate celor care au dat o mâna de ajutor...”
„Cum să vezi că se răstoarnă maşina în faţa ta şi tu să ocoleşti ca un laş?! Felicitări oamenilor care au oprit şi au încercat să acorde o mână de ajutor! Mai avem încă speranţa ca printre noi mai există şi OAMENI!”
"Bravo celor care au oprit și au făcut ceea ce le-a spus instinctul și ceea ce spune codul rutier.”
„Tot respectul pentru oamenii cu duba bravo lor că au oprit”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella