Hoţii roţilor FURATE de la autoturismele din RÂMNICU VÂLCEA au fost DEPISTAŢI

Poliţişti de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de doi tineri, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, furt calificat şi tentativă de furt, constând în sustragerea mai multor roţi de autoturisme.

Din investigaţii rezultă faptul că, în perioada 15 – 28 martie a.c., D.B.I., de 21 de ani, din oraşul Bălceşti şi I.D.I., de 22 de ani, din comuna Fârtăţeşti, ar fi sustras mai multe roţi ale unor autoturisme parcate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, producând un prejudiciu de peste 3.500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de cei doi tineri. în cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, furt calificat şi tentativă de furt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...