FOTO: S-a dat startul la „CUPA OFF ROAD MASTERS RELOADED X3M VÂLCEA". Are loc la Feţeni!

Pe parcursul a două zile de concurs, pe trasee pline de provocări care vor testa la maxim mașinile și concurenții, va avea loc cel mai mare concurs de Off-road din România. Locul de desfășurare al acestui eveniment va fi pe izlazul de la Fețeni, din județul Vâlcea.

Concursul se derulează sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Comisiei Naționale de Off Road în parteneriat cu Primăria municipiului Rm.Vâlcea. Perioada de desfăşurare este 24 martie -26 martie 2017. Concursul va fi structurat pe 2 clase: Standard şi Open Hard, într-o zi de probe speciale și o zi de trial, cu respectarea Regulamentului Național al Campionatului de Off Road 2017 și ale anexelor acestuia.

În parcul tehnic sunt 80 de echipaje, din toată țara cât și din străinătate. Astăzi, începând cu ora 10 s-a dat startul pe un traseu de 85 km, urmând ca mâine, de la aceeași oră, să aibă loc proba de trial, care se vă desfășoară lângă parcul tehnic din Feţeni.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...