La un pas de moarte: Un vâlcean a căzut cu maşina într-un canal de la 5 m înălţime

La data de 23.03.2017, în jurul orelor 19.10, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 678C, în comuna Drăgoeşti, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omeneşti.

Astfel, L. V., de 75 ani, din comuna Prundeni, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Drăgoeşti către Orleşti, ajungând la km 5+400m, la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în balustrada unui pod ce traversează canalul din satul Buciumeni, răsturnându-se în albia canalului, la o diferenţă de nivel de 5 m.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Vâlcea. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...