Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Tânărul DECEDAT, alături de mama sa, în accidentul dintre Piteşti şi Vâlcea avea un copil de o lună...

Cumplita veste a teribilului accident produs în această dimineaţă pe DN7 intre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a căzut ca un trăsnet peste apropiaţii lui Gălan Adrian Mihai. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Olt, localitatea Izbiceni, care conducea un autoturism marca Dacia Logan, dinspre Vâlcea, spre Pitești, a intrat pe contasens și s-a izbit frontal de un tir.

S-a căsătorit anul trecut şi a devenit tată de doar o lună de zile

În urma tragediei un bebeluş de doar o lună a rams orfan de tată. Părintele lui era în această dimineaţă la volan când a intrat într-o depăşire neregulamentară, în dreptul comunei Valea Ursului. Pe linie continuă, într-o curbă, bărbatul a intrat pe contrasens direct în faţa unui tir. Şoferul maşinii mici, care ar fi împlinit 30 de ani în luna mai, şi mama lui, de 57 de ani, au murit pe loc.

Tânărul şofer era iconograf, dar şi cântăreţ în corul unei biserici. Pe bancheta din spate a maşinii, distrusă în impact, era pus scăunelul bebeluşului lui de doar o lună. Iniţial, medicii şi poliţiştii au crezut că şi copilul a fost în autoturism, în momentul impactului. Din fericire nu a fost aşa.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella