Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Infractorii ARESTAŢI în urma percheziţiilor din Bălceşti, puşi în LIBERTATE

La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 3 percheziţii, la domiciliile a 3 persoane, din oraşul Bălceşti, bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. Ulterior, magistraţii Judecătoriei Bălcești au decis ca Marian Budescu, Marian-Adrian Stoica și Daniel Codreanu să stea 30 de zile în spatele gratiilor. Acum, după mai bine de două luni aceştia au fost puşi în libertate.

Pagubă în valoare de 18.000 de lei

Din investigaţiile polițiștilor din Vâlcea a rezultat faptul că, în noaptea de 26/27 noiembrie 2016, cei trei infractori, toţi domiciliaţi în oraşul Bălceşti, ar fi escaladat gardul împrejmuitor al unei locuinţei, din comuna Ghioroiu şi ar fi pătruns în garaj, pe o fereastră, de unde ar fi sustras 1 ATV, 2 generatoare de curent, 2 drujbe, băuturi alcoolice şi mai multe unelte electrice, în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii de investigaţii criminale au obţinut autorizaţii pentru percheziţionarea locuinţelor celor 3 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, iar în dimineaţa zilei de 12 ianuarie a.c., au descins la locuinţele acestora şi au pus în aplicare 4 mandate de aducere la sediul Poliţiei Bălceşti. Persoanele în cauză reuşiseră să înstrăineze toate bunurile sustrase, însă poliţiştii au reuşit recuperarea ATV-ului de la un cumpărător de bună credinţă, care, de asemenea, a fost condus la poliţie pentru declaraţii.

Au fost puşi în libertate

În data de 16 martie a.c., cei trei inculpaţi au fost puşi în libertate. Iată decizia instanţei: „Admite cererea formulată de inculpaţii Budescu Marian şi Stoica Marian-Adrian privind revocarea măsurii arestării preventive. În temeiul art. 242 alin.1) Cod proc. penală revocă măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii Budescu Marian şi Stoica Marian-Adrian. Dispune punerea în libertate a inculpaţilor Budescu Marian şi Stoica Marian-Adrian, la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, dacă inculpaţii nu sunt arestaţi în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţii Budescu Marian şi Stoica Marian-Adrian şi pentru reprezentantul Ministerului Public.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella