Sportivii vâlceni pe podium la Campionatul Național de Karate

20 Mar 2017
În perioada 10-12.03.2017, la Sala Sporturilor Târgoviște, a avut loc Campionatul Național de Karate, organizat de Federația Română de Karate, unde au fost prezente 62 de cluburi din țară, fiind prezenți 841 de sportivi.

La această competiție a participat și Clubul Sportiv Loviștea, condus de către domnul profesor Ioan Dumbrăsescu, reușind ca prin intermediul sportivelor Alexandra Dumbravescu și Calianu Andreea să ocupe locul I la kata shitoryu – 10 ani și locul III la kata shitoryu – 12 ani.

Un lucru demn de menționat este și faptul că, sportivul Stanciu Sergiu Cosmin, a fost desemnat MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI, prin Ordinul Ministrului, de la data de 16.02.2017.
Nu avem decât aprecieri la adresa parinților, care fac sacrificii pentru copiii lor, dar și la adresa sportivilor, pentru munca depusă, pentru ca pasiunea lor să devină performanță. În același timp, suntem conștienți de faptul că, sportul rămâne un veritabil ambasador, Vâlcea, reușind astfel să rămână pe hartta performanței.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...