Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

PROTEST şi demisii la Ambulanţa Vâlcea! Motivul: directorul Pădureanu

PROTEST şi demisii la Ambulanţa Vâlcea! Motivul: directorul Pădureanu foto vtv.ro
Incredibil, dar adevărat! Se întâmplă la Vâlcea. Situaţie inedită la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea. Managerul general al instituţiei, dr. Dan Constantin Pădureanu, a fost aprobat ca membru în cadrul Sindicatului Ambulanţa Vâlcea. Adică directorul şi centrează şi dă cu capul. Face parte şi din conducerea care negociază cu sindicatele, dar se şi sindicalizează şi protestează, la nevoie, chiar împotriva deciziilor dumnealui.

Ca urmare a aderării la sindicat la directorului Pădureanu, mai mulţi membri de sindicat şi-au înaintat demisiile, în semn de protest.

„După aprobarea aderării ca membru în SINDICATUL AMBULANȚA VÂLCEA, a managerului general al SERVICIULUI DE AMBULANȚA JUDEȚEAN VÂLCEA (SAJ Vâlcea), doctorul Dan Constantin PĂDUREANU, la ședința ordinară din dimineața zilei de 17.03.2017, s-au prezentat numeroase demisii ale membrilor de sindicat, în semn de protest”, se arată într-un mail primit la redacţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus