Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Care este starea de sănătate a lui Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, implicat în CARAMBOLUL de pe Valea Oltului

Aşa cum prezentam în exclusivitate, în gravul accident care avut loc în urmă cu câteva ore pe Valea Oltului, la Câineni, la volanul autoturismului Porsche, implicat în incidentul în urma căruia un tir a aterizat pe calea ferată se afla Lucian Isar, soțul senatoarei liberale Alina Gorghiu.

Acesta, singurul rănit de altfel, a fost transportat la spitalul din Brezoi cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu o comoție tranzitorie. Aici i s-au acordat primele îngrijiri medical, fiind transportat în stare stabilă la Spitalul Județean Vâlcea.

”Rănitul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut, a fost suturat şi va fi transferat la Bucureşti pentru continuarea tratamentului”, a spus medicul Dan Ponoran, directorul Spitalul Judeţean Vâlcea, potrivit Gds.ro.

Vezi şi: EXCLUSIV: Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul de pe DN 7! El era la volanul Porsche-ului (VIDEO)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella