Care este starea de sănătate a lui Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, implicat în CARAMBOLUL de pe Valea Oltului

Aşa cum prezentam în exclusivitate, în gravul accident care avut loc în urmă cu câteva ore pe Valea Oltului, la Câineni, la volanul autoturismului Porsche, implicat în incidentul în urma căruia un tir a aterizat pe calea ferată se afla Lucian Isar, soțul senatoarei liberale Alina Gorghiu.

Acesta, singurul rănit de altfel, a fost transportat la spitalul din Brezoi cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu o comoție tranzitorie. Aici i s-au acordat primele îngrijiri medical, fiind transportat în stare stabilă la Spitalul Județean Vâlcea.

”Rănitul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut, a fost suturat şi va fi transferat la Bucureşti pentru continuarea tratamentului”, a spus medicul Dan Ponoran, directorul Spitalul Judeţean Vâlcea, potrivit Gds.ro.

Vezi şi: EXCLUSIV: Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul de pe DN 7! El era la volanul Porsche-ului (VIDEO)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...