FOTO: S-a aflat cauza decesului fețitei de 10 ani, care a murit în ambulanță

15 Mar 2017
FOTO: S-a aflat cauza decesului fețitei de 10 ani, care a murit în ambulanță foto vocea valcii
Fetiței de 10 ani, care a murit marți, 14 martie 2017, într-o ambulanță în drum spre București, i s-a făcut autopsia în cursul zilei de miercuri, 15 martie 2017. După efectuarea necropsiei, medicii legiști au stabilit că fetița a murit din cauza unei endocardite, o infecție a inimii, o determinare virală la nivel cardiac, fiind, de fapt, o complicație post viroză,

De asemenea, legiștii au mai recoltat și probe microscopice, dar și probe toxicologice pentru a se vedea ce medicamente i s-au prescris .

În acest caz, pe fir a intrat au intrat și oamenii legii, la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea înregistrându-se un dosar pentru ucidere din culpă, moartea fetiței de 10 ani fiind considerată una suspectă.

Amintim că o fetiță de 10 ani din Râmnicu Vâlcea a sfârșit în mod tragic, după ce a fost dusă de urgență la secția UPU Vâlcea marți, 14 martie 2017. Medicii au consultat-o, au constatat că starea acesteia este gravă și au decis transferarea ei către un spital din București. Fetița acuza dureri mari de cap. Din primele informații se pare că fetița avea o viroză cu complicații cardiace.

Numai că, din nefericire, în drum spre București, în salvare, a intrat în comă și a decedat.

Carina era elevă în clasa a-IV-a la Scoala Gimnazială ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea și mai are un frate diagnosticat cu autism.

Mărturii cutremurătoare: A fost de două ori la Urgențe!

”Vineri la școala, fetița a spus învățătoarei că o doare capul, mai aveau câteva minute și terminau orele! Sâmbătă a făcut febra 40 și a fost dusă la spital. Nu i s-au făcut prea multe, niște glucoză și vitamine și a fost trimisă acasă.

Marți dimineață a spus mamei că o doare capul și oasele și s-a dus iarași la spital. De aici au vrut să o trimită la București cu elicopterul, dar nu venea decât peste 4 ore... Doctorul a tot sunat la spitale în București și multe au refuzat să o primească, în sfârșit a găsit unul.

Au plecat cu salvarea spre București. Mama cu rudele cu o alta masina, au ajuns la Topologu, unde au fost sunați din salvare. S-au întors la spitalul din Vâlcea, însă fetița a decedat”, ne-a declarat o rudă a familiei îndoliate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...