Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


DOLIU în lumea muzicii populare: Ileana Ciuculete s-a stins în brațele soțului său

Ileana Ciuculete, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a murit marți, la vârsta de 59 de ani. Potrivit primelor informații, ar fi vorba de o complicație apărută după o gripă. Artista suferea de ciroză hepatică, anunţă stirileprotv.ro.

La auzul acestei cutremurătoare veşti, jurnalista Mara Bănica a publicat pe Facebook un mesaj sfâşietor: "Sunt în stare de șoc. Am citit, scurt, în ziare. Apoi l-am sunat pe Cornel, în speranța unei glume proaste. Nu...Ileana s-a prăpădit, în spital, în brațele lui. Mi-a spus, printre lacrimile lui și ale mele că Ileana a făcut o ciroză galopantă dintr-o hepatită C despre care nu știa. Doamne! Mie tot nu-mi vine să cred! Ileana era într-o formă de zile mari, așa cum o știm cu toții. Mi-e greu să vorbesc de ea la trecut. Foarte greu. Dumnezeu să-i odihnească sufletul!".

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella