Prins la volanul unui autoturism furat

Prins la volanul unui autoturism furat foto arhiva
La data de 10 martie a.c., în jurul orei 14.40, D. F., de 59 de ani, din municipiul Sibiu, a fost oprit în trafic de poliţişti conducând un autoturism pe DN 7, în localitatea Râureni, din direcţia Rm. Valcea – Sibiu.

În urma verificării numărului de înmatriculare în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit ca acesta e atribuit unui alt autoturism proprietatea unei femei din municipiul Sibiu.

Totodată, verificându-se seria de saşiu identificată pe autoturism, s-a stabilit că aceasta aparţine unui autovehicul ce are menţiunea „furat” din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava la data de 28.05.2008, menţiune revocată la data de 13.06.2016.

Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...