Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


SUCCESUL unei firme din VÂLCEA a ajuns până la urechile AMERICANILOR

Aceasta este un exemplu că în Vâlcea se poate! Atât timp cât dai dovadă de seriozitate și perseverență nu ai cum să nu reușești!
O după-amiază la un atelier de olărit din Horezu, o discuţie despre potenţialul turistic al judeţului Vâlcea, inaugurarea unui Raft american în Râmnicu Vâlcea şi o vizită la o companie din comuna Dăeşti. Acesta a fost programul celei de-a doua zile a călătoriei ambasadorului Hans Klemm şi a soţiei lui, prin Oltenia şi Muntenia.

Compania vizitată de ambasadorul SUA în România se află în satul Sanbotin, din comuna Dăești și se ocupă cu furnizarea produselor alimentare convenționale și BIO, 100% de proveniență organică cu certificare garantată! În urmă cu 25 de ani, firma Depal începea de la zero o afacere care acum se bucură de un mare succes. Această poveste trebuie să fie luată drept studiu de caz pentru toți antreprenorii vâlceni aflaţi în impas. Iată declarațiile ambasadorului SUA în România, Hans Klemn, care susțin cele de mai sus: „Punctul culminant al vizitei de ieri a fost vizita la o întreprindere mijlocie românească, numită Depal. Este unul dintre marii furnizori de alimente sănătoase în România și totodată o minunată poveste despre antreprenoriat. Au început de la zero acum 25 de ani și au devenit unul dintre marii distribuitori din România. Sunt bucuros că folosesc multe produse americane, de exemplu nuci și fructe uscate din California”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella