SUCCESUL unei firme din VÂLCEA a ajuns până la urechile AMERICANILOR

Aceasta este un exemplu că în Vâlcea se poate! Atât timp cât dai dovadă de seriozitate și perseverență nu ai cum să nu reușești!
O după-amiază la un atelier de olărit din Horezu, o discuţie despre potenţialul turistic al judeţului Vâlcea, inaugurarea unui Raft american în Râmnicu Vâlcea şi o vizită la o companie din comuna Dăeşti. Acesta a fost programul celei de-a doua zile a călătoriei ambasadorului Hans Klemm şi a soţiei lui, prin Oltenia şi Muntenia.

Compania vizitată de ambasadorul SUA în România se află în satul Sanbotin, din comuna Dăești și se ocupă cu furnizarea produselor alimentare convenționale și BIO, 100% de proveniență organică cu certificare garantată! În urmă cu 25 de ani, firma Depal începea de la zero o afacere care acum se bucură de un mare succes. Această poveste trebuie să fie luată drept studiu de caz pentru toți antreprenorii vâlceni aflaţi în impas. Iată declarațiile ambasadorului SUA în România, Hans Klemn, care susțin cele de mai sus: „Punctul culminant al vizitei de ieri a fost vizita la o întreprindere mijlocie românească, numită Depal. Este unul dintre marii furnizori de alimente sănătoase în România și totodată o minunată poveste despre antreprenoriat. Au început de la zero acum 25 de ani și au devenit unul dintre marii distribuitori din România. Sunt bucuros că folosesc multe produse americane, de exemplu nuci și fructe uscate din California”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...