A luat „la ocazie” doi minori și s-a trezit fără telefonul mobil

La data de 8 martie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Brezoi au depistat doi minori, bănuiţi de sustragerea unui telefon mobil.
Din investigaţii rezultă faptul că, la data de 8 martie a.c., U.G.F., de 18 ani, din comuna Racoviţa şi S.R.G., de 16 ani, din oraşul Brezoi ar fi sustras din cabina unui autocamion un telefon mobil, în valoare de aproximativ 400 de euro.

În fapt, persoana vătămată B.H.M., cetăţean bulgar, şofer pe tir, i-a luat la ocazie pe cei doi minori din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar după coborârea acestora pe raza oraşului Brezoi, a constatat lipsa telefonului mobil personal.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de cei doi minori, recuperând telefonul mobil.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de furt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...