PERCHEZIŢII la doi bărbaţi care au păcălit o femeie de 85 de ani din Berislăveşti

Poliţişti vâlceni au efectuat 2 percheziţii, pe raza localităţii Pietroşani, judeţul Argeş şi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat cercetat pentru înşelăciune.

La data de 8 martie a.c., începând cu ora 6.00, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Călimăneşti, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au efectuat 2 percheziţii, la domiciliile lui Z.V.M. şi I.C., ambii din comuna Pietroşani, judeţul Argeş într-o cauză ce are ca obiect de cercetare săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, la data de 25 februarie a.c., cei doi bărbaţi au convins o femeie de 85 de ani, din comuna Berislăveşti să le dea un cazan de ţuică pentru a îl repara, promiţând că îl vor înnapoia după 3 zile.

Din cercetări a reieşit faptul că, cei doi bărbaţi au valorificat cazanul de ţuică şi nu au mai revenit la femeia vârstnică. Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de I.C., de 37 de ani, recidivist. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta şi recuperarea prejudiciului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...