VIDEO ŞOCANT: Fost fotbalist, snopit în bătaie într-un magazin non-stop

05 Mar 2017
VIDEO ŞOCANT: Fost fotbalist, snopit în bătaie într-un magazin non-stop foto oradesibiu.ro
ATENȚIE: Imagini cu puternic impact emoțional. Familia fostului fotbalist Dumitru Pîrvu face apel pentru recunoașterea bătăușului! Totul s-a întâmplat într-un magazin non-stop din Sibiu.

Fostul sportiv a fost snopit în bătaie în urmă cu mai bine de 3 luni de zile, însă abia acum a reuşit să intre în posesia imaginilor video de pe camera web din locația respectivă.

Înregistrarea este cât se poate de elocventă şi se observă că după ce fotbalistul stă de vorbă în contradictoriu cu 2 persoane, după care este lovit cu brutalitate de unul dintre ei. Agresorul îl loveşte în mai multe rânduri în cap și la corp cu pumnii și picioarele.

Fostul fotbalist, acum în vârstă de 36 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în noaptea respectivă, iar ulterior a fost supus mai multor examene medicale, diagnosticul pronunțat de medici fiind ”traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței în urma unei comoții cerebrale”.

Familia lui Dumitru Pîrvu face un apel celor care îi pot recunoaște pe bătăuși.

”Vrem să se facă dreptate! Am intrat în posesia înregistrării de pe camerele web din magazin și sperăm ca agresorii să fie identificați, iar de aici e treaba Poliției. De caz se ocupă Secția 1 Poliție Sibiu. Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău de atât, putea fi și mai rău, dar ne dorim cu tot dinadinsul să se facă dreptate, agresorii să fie pedepsiți, pentru că astfel de gesturi nu pot fi tolerate. Se putea ajunge la omor, Doamne ferește”, a declarat Ioana Cristea, sora fotbalistului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...