Şoferiţa care a provocat un GRAV accident la Bujoreni, prinsă conducând cu permisul REŢINUT

În data de 27 februarie, în jurul orei 15.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe D.N. 7, pe raza oraşului Brezoi, un autoturism condus de B.G.G., de 33 de ani, din comuna Racoviţa, care circulă pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânăra în cauză nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru producerea unui accident rutier cu victime, în data de 16 ianuarie a.c., pe raza comunei Bujoreni. La data respectivă, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere tinerei, eliberându-i dovadă înlocuitoare pentru 15 zile.

B.G.G. nu s-a mai prezentat la instituţiile publice abilitate pentru  prelungirea dovezii înlocuitoare a permisului de conducere, respectiv la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care are în supraveghere dosarul penal privind vătămarea corporală din culpă, rezultată în urma accidentului rutier din 16 ianuarie a.c., şi la Serviciul Rutier, însă a continuat să conducă auto pe drumurile publice. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.

Reamintim că în data de 16 ianuarie tânăra a condus un autoturism tot pe direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, şi la un moment dat, a pierdut controlul volanului, izbindu-se frontal de autoturismul care circula regulamentar din sensul opus. În urma accidentului, au rezultat cinci victime.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...