Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Nereguli GRAVE la o firmă de prelucrare a lemnului în Vaideeni. Confiscări și amenzi usturătoare

În perioada 16 – 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza judeţului Vâlcea. Astfel că, în data de 23 februarie a.c., poliţiştii vâlceni, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au verificat o societate comercială, cu sediul în judeţul Sibiu şi punctul de lucru în comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, ce are ca obiect de activitate prelucrare material lemnos.

Cu acest prilej, au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, motiv pentru care au sancţionat contravenţional agentul economic cu amendă în cuantum de 25.000 de lei şi au dispus confiscarea a 133,17 metri cubi de material lemnos, lemn rotund şi lemn de foc, speciile brad, molid, fag şi mesteacăn, în valoare totală de 19.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella