Un vâlcean a fost ARESTAT după ce a condus cu o alcoolemie de 2,00 grame/litru alcool pur în sânge

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea au pus în aplicare un mandat de arestare, emis de judecătoria Horezu, pe numele unui bărbat, de 49 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 22 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Costeşti, l-au depistat pe J.P., de 49 de ani, din comuna Costeşti, care a fost condamnat prin decizia Curţii de Apel Piteşti, la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, în stare de recidivă.

În fapt, bărbatul în cauză a fost depistat de poliţiştii rutieri la data de 9 decembrie 2016, în jurul orei 18:30, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 646A, pe raza comunei Costeşti, având o alcoolemie de 2,00 grame/litru alcool pur în sânge, în condiţiile în care era în recidivă, fapt confirmat prin sentinţa civilă nr. 204/2011, emisă de Judecătoria Horezu pentru o faptă asemănătoare.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...