Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO-VIDEO: Un tir a căzut pe calea ferată la Câineni. Şoferul este încarcerat! Trafic feroviar şi rutier BLOCAT

UPDATE 2: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 18:25, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7 Râmnicu-Vâlcea - Sibiu, în zona localităţii Câineni, în vederea ridicării unui autotren care a căzut pe calea ferată (probabil ca urmare a neadaptării vitezei în curbă). Se estimează că circulaţia va fi reluată alternativ peste 15-30 de minute. Traficul feroviar rămâne întrerupt pe secţia 201.

UPDATE: În ceea ce privește traficul rurier, se circulă greoi pe ambele sensuri. Circulaţia rutieră se va desfăşura în orele următoare îngreunat, deoarece se va încerca ridicarea autotrenului cu ajutorul a două automacarale. Este aşteptată şi o drezină cu macara.

Detaşamentul Sibiu intervine în sprijinul ISU Vâlcea, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea după ce un tir, încărcat cu suc, s-a răsturnat pe calea ferată. Şoferul de 50 de ani, din judeţul Bihor, este încarcerat iar la faţa locului sunt prezente echipe de descarcerare SMURD cu medic. Tirul circula pe direcţia Sibiu - Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella