FOTO-VIDEO: Un tir a căzut pe calea ferată la Câineni. Şoferul este încarcerat! Trafic feroviar şi rutier BLOCAT

UPDATE 2: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 18:25, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7 Râmnicu-Vâlcea - Sibiu, în zona localităţii Câineni, în vederea ridicării unui autotren care a căzut pe calea ferată (probabil ca urmare a neadaptării vitezei în curbă). Se estimează că circulaţia va fi reluată alternativ peste 15-30 de minute. Traficul feroviar rămâne întrerupt pe secţia 201.

UPDATE: În ceea ce privește traficul rurier, se circulă greoi pe ambele sensuri. Circulaţia rutieră se va desfăşura în orele următoare îngreunat, deoarece se va încerca ridicarea autotrenului cu ajutorul a două automacarale. Este aşteptată şi o drezină cu macara.

Detaşamentul Sibiu intervine în sprijinul ISU Vâlcea, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea după ce un tir, încărcat cu suc, s-a răsturnat pe calea ferată. Şoferul de 50 de ani, din judeţul Bihor, este încarcerat iar la faţa locului sunt prezente echipe de descarcerare SMURD cu medic. Tirul circula pe direcţia Sibiu - Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...