FOTO-VIDEO: Un tir a căzut pe calea ferată la Câineni. Şoferul este încarcerat! Trafic feroviar şi rutier BLOCAT

UPDATE 2: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 18:25, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7 Râmnicu-Vâlcea - Sibiu, în zona localităţii Câineni, în vederea ridicării unui autotren care a căzut pe calea ferată (probabil ca urmare a neadaptării vitezei în curbă). Se estimează că circulaţia va fi reluată alternativ peste 15-30 de minute. Traficul feroviar rămâne întrerupt pe secţia 201.

UPDATE: În ceea ce privește traficul rurier, se circulă greoi pe ambele sensuri. Circulaţia rutieră se va desfăşura în orele următoare îngreunat, deoarece se va încerca ridicarea autotrenului cu ajutorul a două automacarale. Este aşteptată şi o drezină cu macara.

Detaşamentul Sibiu intervine în sprijinul ISU Vâlcea, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea după ce un tir, încărcat cu suc, s-a răsturnat pe calea ferată. Şoferul de 50 de ani, din judeţul Bihor, este încarcerat iar la faţa locului sunt prezente echipe de descarcerare SMURD cu medic. Tirul circula pe direcţia Sibiu - Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...