Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Vâlcean de 64 de ani, cercetat pentru deţinere de armă şi muniţie FĂRĂ DREPT

Vâlcean de 64 de ani, cercetat pentru deţinere de armă şi muniţie FĂRĂ DREPT FOTO: gardianul.net
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au constatat o infracţiune de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, indisponibilizând o armă de vânătoare şi 10 cartuşe. La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe linia verificării deţinătorilor de arme şi scoaterii din circuitul civil a armelor deţinute ilegal, pe raza judeţului Vâlcea, prilej cu care l-au depistat pe A.V., de 64 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care, deţinea la domiciliu, fără drept, o armă de vânătoare cu alice, calibru 16 şi 10 cartuşe aferente armei, pe care nu le depusese în termenul legal la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.
Faţă de cel în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de Codul Penal, iar arma şi muniţia deţinute fără drept, au fost confiscate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella