INCONŞTIENŢĂ: Carambol de pe DN7 produs de către un şofer BEAT

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 7, la km. 186 + 250 de metri. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că, şoferul unei autoutilitare nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de vehiculul care se deplasa în faţa sa şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau în faţa sa, în acelaşi sens.
În urma coliziunii nu au rezultat victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,81 % mg/L alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea procurorului de caz.

De asemenea, în dimineața aceleiași zile, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe D.N. 7, pe raza comunei Bujoreni, un ansamblu de vehicule, format din autocamion şi semiremorcă, condus de S.A.M., de 59 de ani. Poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului emana halenă alcoolică, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...