Prins de polițiștii din Drăgașani, aproape de COMĂ ALCOOLICĂ

În dimineaţa zilei de 19 februarie a.c., în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Şuteşti, în timp ce desfăşurau activităţi de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere, au oprit în trafic, pe drumul comunal 98, pe raza comunei Şuteşti, un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, condus de G.M., de 51 de ani, din comuna Mitrofani, judeţul Vâlcea.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Drăgăşani, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...