Fratele lui Adi de la Vâlcea, distracție cu manele, lângă Turnul Eiffel

19 Feb 2017
Fratele lui Adi de la Vâlcea, distracție cu manele, lângă Turnul Eiffel foto wowbiz.ro
Fratele lui Adi de la Vâlcea se distrează de minue la Paris, acolo unde s-a stabilit, după ce în urmă cu câțiva ani a fost reținut de către polițiștii francezi pentru clonare de carduri, anunță wowbiz.ro.

Duminica, fratele manelistului a fost invitat de onoare la o nunta de rromi, organizata pe un vaporas ce s-a plimbat toata noaptea pe raul care traverseaza Parisul.

“Chiar acum pe Sena, la o nunta cu staif!”, si-a anuntat Mugurel prietenii virtuali. La ideea acestuia, vaporul a oprit cateva minute in dreptul Turnului Eiffel, prilej pentru fratele lui Adi de la Valcea sa le comande lautarilor melodia “Pe la poarta dumitale”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...