Bărbat sancţionat de către jandarmii vâlceni la meciul de handbal disputat între HCM RÂMNICU VÂLCEA ŞI CSM BISTRIŢA

Sâmbătă, începând cu orele 16 00 la Sala Polivalentă din municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc meciul de handbal feminin dintre echipele HCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bistriţa.

Jandarmii din cadrul Jandarmeriei Vâlcea au asigurat măsuri de ordine şi siguranţă publică la această manifestare sportivă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru protecţia participanţilor.

În timpul desfăşurării meciului de handbal, jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 650 lei numitului B.I. în vârstă de 36 ani, domiciliat în Râmnicu Vâlcea, care se afla în stare avansată de ebrietate, ce încerca să intre în Sala Polivalentă , adresând injurii, expresii jignitoare cetăţenilor, cât şi forţelor de ordine publică şi refuzând prezentarea documentelor de identitate.

Bărbatul a fost sancţionat conform Legii 4/2008 art.20 lit.c: ,, pătrunderea în stare vădită de beţie sau consumul de băuturi alcoolice în arena sportivă ’’, lit.f: ,, refuzul de a prezenta documentele de acces şi, după caz, a actelor de identitate, la solicitarea justificată a forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă ’’, lit.m : ,, săvârşirea de fapte, acte sau gesturi obscene, să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători ’’.

De asemenea, bărbatului i s-a aplicat şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la jocurile sportive la care a săvârşit fapta pe o perioadă de 6 luni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...