Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Tineri din Râmnicu Vâlcea depistaţi cu substanţe suspecte pe strada Lacului, punctul „Foişoare”

Tineri din Râmnicu Vâlcea depistaţi cu substanţe suspecte pe strada Lacului, punctul „Foişoare” FOTO: PRESSALERT.ro
La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 17.00, poliţistii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul Ordine Publica au depistat pe strada Lacului, punctul „Foişoare”, trei tineri, cu vârstele de 20, 21 şi 23 de ani, care deţineau într-un autoturism 2 cutii metalice (grindere) de măruntire, 9 plicuri transparente în care se aflau resturi vegetale mărunţite de culoare verde-oliv, un cântar electronic, un dispozitiv de preparat ţigarete, folii de hârtie pentru preparat ţigarete, filtre de hârtie pentru preparat ţigarete şi o folie de pastile Sedatif – PC.

Tânărul de 20 de ani a declarat că bunurile îi aparţin, le deţine pentru consum propriu şi le – a cumpărat de la persoane necunoscute. Având în vedere suspiciunea că bunurile deţinute de aceştia sunt interzise la deţinere, poliţiştii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)