Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Minori prinşi de jandarmi după ce au furat

În data de 15 februarie a.c., în jurul orelor 18:15, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea a observat la ieşirea din River Plaza Mall doi tineri care au încercat să evite întâlnirea cu aceştia, având un comportament suspect la vederea patrulei.

Jandarmii au procedat la legitimarea şi efectuarea controlului corporal preventiv al celor doi tineri U.M.G în vârstă de 16 ani domiciliat în judeţul Vâlcea şi C.T. de 13 ani domiciliat în judeţul Sibiu, ocazie cu care asupra unuia dintre cei doi, jandarmii au găsit un portofel gol, din piele naturala de culoare gri-petrol.

Din verificările efectuate s-a constatat că bunul a fost sustras de către minorii în cauză din societatea comercială ,,Deichmann ’’ , situată pe str.Libertăţii din municipiul Râmnicu Vâlcea. Jandarmii au luat legătura cu personalul societăţii pentru recuperarea prejudiciului. Minorii au relatat faptul că au sustras bunul respectiv cu scopul de a-l comercializa.

Cele două persoane şi actele întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea pentru continuarea cercetărilor privind infracţiunea de furt, prevăzută de Codul Penal, art. 228, alin. 1.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus