Incendiu în Râmnicu Vâlcea: Un tânăr de 26 de ani a suferit leziuni la piciorul drept

În data de 16.02.2016, la ora 02.30, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în Râmnicu Vâlcea, pe strada Râureni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în gospodăria lui M.F.
Flăcările s-au declanșat la nivelul acoperișului construit din lemn, cu învelitoare din tiglă și s-au manifestat pe o suprafață de cca 70 mp. De asemenea, s-au degradat: țigla pe o suprafaţă de 100 mp. tavanul pe o suprafaţă de circa 30 mp, cinci ferestre, de termopan.

Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit salvarea locuinței și a unei anexe. După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în apropiere. Fiul proprietarului, în vârstă de 26 de ani, a suferit leziuni la piciorul drept acesta fiind transportat la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale. Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma neizolării corespunzătoare a coșului pentru evacuarea fumului față de materialele combustibile din componența acoperișului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...