Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Un jandarm aflat în timpul liber a găsit o sumă de bani şi a predat-o la poliţie

În data de 14 februarie, în jurul orelor 18:45, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, aflâdu-se în timpul liber, a găsit în bancomatul băncii GARANTI, din zona Hermes suma de 2700 lei. Acesta a luat legătura cu Poliţia Vâlcea, raportând faptul că a gasit suma de bani în respectivul bancomat.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi s-au demarat investigaţii pentru identificarea persoanei păgubite. În cursul zilei de azi, în urma verificărilor efectuate de lucrătorii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, persoana a fost identificată, iar suma de bani a fost restituită integral păgubitului.

"Gestul colegului nostru se încadrează într-o stare de normalitate şi ţinem să-l felicităm pentru buna-credinţă de care a dat dovadă şi face o mare onoare armei jandarmi."  se arată în comunicatul IJJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus