Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Vâlceanca Maria Alexandra Ciocan va reprezenta România la Campionatul Mondial de Şah

În perioada 02-12 februarie 2017, la Băile Felix s-a desfășurat Campionatul Național de Șah pentru Copii, Tineret și Juniori, unde, de acestă dată reprezentanta vâlcenilor a fost Maria Alexandra Ciocan. De remarcat este faptul că tânăra sportivă a avut de luptat cu elitele României la categoria de vârstă 16 ani, unde a obținut locul I la șah clasic și locul al III-lea la șah rapid. În acest fel, Maria a câștigat dreptul de a-și reprezenta țara la Campionatul Mondial de Șah, ce se va desfășura în luna septembrie a acestui an, în Uruguai, la Montevideo.

Ultimul titlu obținut de o șahistă vâlceană, a fost în anul 1988, acesta fiind Oana Adela Frățilă. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, salută performanța Mariei Alexandra Ciocan și îi dorește succes în activitatea sportivă. Campionatele Naționale de la Băile Felix au loc sub egida Federației Române de Șah și a Clubului Sportiv ''Tinerii Maeștri'' din București. Din totalul celor 553 de concurenți, 381 au fost băieți, iar 172 fete.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus