Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Fostul director al CET Govora DECLARAȚIE ULUITOARE în dosarul lui Șova de la Înalta Curte: Mi s-a cerut predarea dosarelor mai grele unor case de avocatură

15 Feb 2017
Fostul director al CET Govora DECLARAȚIE ULUITOARE în dosarul lui Șova de la Înalta Curte: Mi s-a cerut predarea dosarelor mai grele unor case de avocatură foto wallstreet.ro
În data de 147 februarie 2017, la Înalta Curte de Casație și Justiție a avut loc un nou termen în dosarul în care Dan Şova este acuzat că ar fi luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

Doru Constantin, fost director al CET Govora din Râmnicu Vâlcea, a declarat în faţa magistraţilor că, în perioada în care îndeplinea funcţia de jurist la CET Govora, coordonatorul departamentului juridic a cerut predarea unor dosare pentru a fi preluate de case de avocatură.

"Îndeplineam funcţia de jurist la CET Govora. Pentru scurt timp, am fost director general interimar. În perioada ce interesează cauza, erau şase jurişti la compartimentul juridic. În perioada respectivă, la sfârşitul lui 2011- începutul lui 2012, a venit la mine Rada Dumitru, coordonatorul departamentului juridic, care mi-a cerut să îi predau nişte dosare mai grele pe care le aveam în lucru, pentru a le preda unor case de avocatură. A doua zi mi-a spus că e vorba de Săvescu, Voinescu şi Asociaţii. Cred că am predat două dosare. Era o perioadă destul de aglomerată. Era un fel de a lua presiunea de pe umerii noştri", a declarat martorul în faţa judecătorilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella