CRIMINALUL din Inăteşti a fost ARESTAT PREVENTIV! Şi-a înjunghiat concubina de 15 ani cu un cuţit

14 Feb 2017
Remus Răducanu, cel care a comis odioasa crimă din cartierul Inăteşti din Râmnicu Vâlcea, în urma căruia, concubina lui de 15 ani şi-a pierdut viaţa, a fost arestat preventiv. Decizia aparţine magistraţilor Tribunalului Vâlcea, care au decis în data de 13 februarie 2017 că Răducanu trebuie să stea în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile pentru fapta comisă.

Amintim că procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 13 februarie 2017, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Răducanu Remus, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 12.02.2017, inculpatul Răducanu Remus a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate B.A., prilej cu care a avut un conflict cu minora P.T.G., în vârstă de 15 ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona spatelui, provocându-i leziuni traumatice grave, care au determinat decesul acesteia.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...