Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CRIMINALUL din Inăteşti a fost ARESTAT PREVENTIV! Şi-a înjunghiat concubina de 15 ani cu un cuţit

14 Feb 2017
Remus Răducanu, cel care a comis odioasa crimă din cartierul Inăteşti din Râmnicu Vâlcea, în urma căruia, concubina lui de 15 ani şi-a pierdut viaţa, a fost arestat preventiv. Decizia aparţine magistraţilor Tribunalului Vâlcea, care au decis în data de 13 februarie 2017 că Răducanu trebuie să stea în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile pentru fapta comisă.

Amintim că procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 13 februarie 2017, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Răducanu Remus, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 12.02.2017, inculpatul Răducanu Remus a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate B.A., prilej cu care a avut un conflict cu minora P.T.G., în vârstă de 15 ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona spatelui, provocându-i leziuni traumatice grave, care au determinat decesul acesteia.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella