Tânăr de 26 de ani, din Horezu, prins de poliţişti în timp ce transporta ILEGAL 3.5 tone de cărbune

Tânăr de 26 de ani, din Horezu, prins de poliţişti în timp ce transporta ILEGAL 3.5 tone de cărbune foto: arhiva
La data de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti, în timp ce desfăşurau activităţi pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, l-au oprit pe strada Sorăt, din oraşul Berbeşti, pe G.I.D., de 26 de ani, din oraşul Horezu, care transporta 3.500 kilograme de cărbune cu o autoutilitară.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că G.I.D. nu deţinea documente de provenienţă şi de transport pentru cantitatea de cărbune.

Poliţiştii l-au amendat contravenţional pe şoferul în cauză, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau servicii ilicite şi au confiscat cantitatea de cărbune transportată ilegal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...